0034 972190237

ZONA

Les platges espectaculars de la Costa Brava, la gastronomia de categoria mundial i les obres d’artistes famosos com Gaudí i Dalí fan que aquesta zona sigui una de les destinacions més populars d’Espanya.

Hi ha tantes manifestacions culturals que no sabreu per on començar: edificis singulars a Barcelona (coneguda com “la capital del Modernisme”) com la basílica de la Sagrada Família o el Palau de la Música Catalana; o Girona, el preciós poble medieval de Besalú, declarat Patrimoni de la Humanitat per l’UNESCO, sense oblidar Santa Pau i Peratellada. A més també podreu gaudir d’una gran quantitat d’esdeveniments gràcies a la programació de museus de renom internacional com ara el Museu Nacional d’Art de Catalunya i el Teatre-Museu Dalí de Figueres.


Els visitants d’aquesta zona del nord-est d’Espanya no s’haurien de perdre les platges espectaculars de la Costa Brava i d’altres centres turístics tan coneguts com Salou, Sitges, Tossa de Mar, Cadaqués, Lloret de Mar i Roses. A Catalunya hi ha també moltes localitats especialitzades en les activitats aquàtiques.


Si us estimeu més el paisatge de muntanya, què millor que una excursió als Pirineus catalans (on hi ha estacions d’esquí fetes a mida pel turisme de neu) o el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici?

El cert és que aquesta regió que conté alguns dels millors restaurants del món us deixarà bona boca.Que me’n dieu de tastar algun plat tradicional com el pa amb tomàquet?

La nostra direcció

 

Mas Pitra s-n

17850 Sant-Ferriol (Besalu)

Contacte

 

Tel: (0034) 972190237

Móvil: (0034) 682725855

E-mail: maspitra@gmail.com

Acceptem

Segueix-nos