OMGEVING

De spectaculaire stranden van de Costa Brava, World-class gastronomie, en de werken van beroemde kunstenaars zoals Gaudi en Dali maken dit gebied een van Spanje's meest populaire bestemmingen.
 

Je kunt zo veel interessante voorbeelden van de cultuur vinden dat je niet eens weet waar te beginnen vinden: unieke gebouwen in Barcelona (bekend als "de hoofdstad van het modernisme"), zoals de Sagrada Familia of het Palau de la Música, Catalaans Auditorium of Girona, het prachtige middeleeuwse stadje Besalu uitgeroepen tot werelderfgoed door de UNESCO, maar niet te vergeten Santa Pau en Peratallada. Je kunt er ook voor kiezen om te gaan genieten van het programma van wereldklasse musea zoals het National Art Museum van Catalonië en de Dalí Theater-Museum in Figueres.

 

Bezoekers van dit gebied in het noordoosten van Spanje moeten echt een bezoek brengen aan de spectaculaire stranden van de Costa Brava, met internationaal bekende resorts als Salou, Sitges, Tossa de Mar, Cadaqués, Lloret de Mar en Roses. Catalonië heeft ook tal van mariene resorts die ideaal zijn om u over te geven aan een hele reeks activiteiten op het water .

 

En als je van berglandschap houdt, wat beter dan een excursie naar de Catalaanse Pyreneeën (met ski resorts die op maat gemaakt zijn voor het sneeuw toerisme), of naar het Nationaal Park van Aigüestortes y Estany de Sant Maurici?

Het feit dat deze regio de thuisbasis is van enkele van de beste restaurants in de wereld geven u de zekerheid dat ook eten hier een feestje is.

 

Klik op onderstaande foto voor meer info

Ons Adres

 

Mas Pitra s-n

17850 Sant-Ferriol (Besalu)

Contact

 

Tel: (0034) 972190237

Mobiel: (0034) 682725855

E-mail: maspitra@gmail.com

Wij Accepteren

Volg Ons